ZINDAG – Sunday Assembly | Vriendschap

Oorspronkelijke aankondiging:

Het is komende zondag alweer tijd voor de vijfde Zindag! In januari kijken we vaak terug op de afgelopen periode. We gaan daarom het thema ‘Nostalgie’ uitdiepen. Een abstract begrip dat we meestal associëren met positieve herinneringen die een prettig gevoel doen opborrelen, maar ook met weemoed of een onrealistische drang naar iets van vroeger. Voel jij je vaak nostalgisch, of heb je er niets mee? Zijn er objecten of media waar je nostalgisch van wordt, zoals je opa’s oude klok, je eerste knuffel of telefoon, of wellicht een aflevering van het polygoonjournaal? Neem mee, of stuur de link of foto naar zindag@hvgroningen.nl, en wij tonen het. (Eventueel anoniem) Wil je zelf iets vertellen? Laat het ook weten!

Benieuwd naar aankomende Zindag? Klik dan hier om terug naar de beginpagina te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *